Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 september 2013

Nja, inte varje dag men nästan.

Av Åke Johnson - 21 september 2013 10:46

Möte på möte, vad mer kan man begära det är ju i slutet av september. Nja, inte varje dag men nästan.

I dag (Lördag) ska vi till Svedala och titta på nya husbilar och husvagnar. Vi brukar få inbjudningar till olika visningar av nyheter så här på hösten av olika återförsäljare. Vi åker sällen på dessa visningar men i dag hade vi tänkt att besöka en av dom. Alla som äger en husbil eller husvagn får nog en sådan här inbjudan skulle jag tro. Inte för att vi ska byta bil, men än då, titta kostar inget.


Snart är det Elmia mässa också i Jönköping. Ett eldorado för oss med fritidsfordon. Men vi har aldrig varit där heller och kommer säkert att aldrig åka dit. Men jag känner många som tycker att det är höjdpunkten på hösten att botanisera bland alla nyheter.


  

 
 
marianne

marianne

22 september 2013 18:40

Roligt o titta på nya husbilar/vagnar,även om man inte ska byta.När vi hade vår förra vagn,gick vi in i nya, tittade o konstaterade att vi var nöjda,ända tills vi kom in i den vi nu har.Då blev det byte.

Ha det gott.

http://mapes.bloggagratis.se

 
Oldmolly

Oldmolly

22 september 2013 19:08

Har aldrig ägt en husvagn eller husbil, men en gång lånat en husbil en vecka och det var jättemysigt.

http://oldmolly.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

22 september 2013 22:10

Vi får Husbils inbjudningar från både höger & vänster, tillockmed fick vi en inbjudan från Värmland ;) & jag måste säga att det bjuds frikostigt på både god mat & dryck & tävlingar.
Förra helgen var det en i vår stad, Burstner, det märka vi har, men denna gång hade vi inte tid, men annars är det alltid kul att kolla runt på olika husbilar & alltid åker vi hem med ett leende på läpparna om att VI HAR REDAN DEN BÄSTA!! :))

Funderar på om? vi ska ta en 1 eller 2 nätters tripp nästa helg, den sista isåfall.

Må så gott! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

23 september 2013 11:14

Vi håller ju som bäst på att bo in oss i husbilen och när man får sy nya gardiner/dukar och lägga på andra mattor så blir det mycket mera personligt än att bara acceptera tillverkarens design. Den kan ibland vara gräslig. Nåja det blir bättre och bättre för varje gång vi är ute och den här helgen fick vi ju känna på värmen som fungerade tipp topp. Nästa helg ska den ställas in för vintern men om vi behåller den ska mannen göra om sängarna (för hårda) och en hylla till TV;ns konvert (stavning?) Då blir det ju än mer som man vill ha det men tills dess måste vi bestämma oss 100%.

PÅ tal om elefanterna som du kommenterade förra gången så måste jag bara tillägga att de hade en stor gräsplätt att vara på men ändå stod de tätt tryckte tillsammans och åt av höet som var utlagt. Vet att de promenerar lite med den också men vad de borde göra med dem, det görs inte. De behövde få arbeta som att dra stockar och flytta saker. Det gillar elefanter och har aldrig sett detta på fritiden att någon engagerar sig med dem så. Så vilda djur passar inte till ett kringvandrande liv och de som säger annat vet nog inte hur djuren egentligen mår.
Det var många många år sedan jag var inne i ett cirkustält och jag klarar mig i fortsättningen också.

Ha det bäst!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

24 september 2013 11:43

*vinkar*

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards