Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 maj 2013

Cornwall och Devon

Av Åke Johnson - 21 maj 2013 08:04

Cornwall och Devon är vackra ”landskap” i England. Ja, hela landet förresten kan jag säga nu då vi besökt landet både västerut och norrut med ön isle of Skye i norra Skottland som nordligaste platsen för två år sedan.

Men det är väl ändå så att varje land har sin charm och sin skönhet. Till skillnad från våra reskamrater så har jag aldrig varit i USA. Dom förordar alltid Amerika som det land som är optimalt i allt.

Märkligt nog så har det landet eller den kontinenten aldrig lockat mig. Men man vet aldrig, en dag kanske det blir av med en resa dit, man ska aldrig säga aldrig, har jag lärt mig.


Nu blir vi på hemmaplan ett tag. Några uppdrag ska slutföras samt några sammanträden innan sommaruppehållet.

Sedan blir det husbilsåka av i nästa månad. Märkligt ändå vad denna årstid, vår och sommar, blir intensiv.

Men jag är nog som Björnen, går lite i ide under vintern och vintern gillar jag inte som bekant. 


Här kommer några avslutande bilder från vår resa. En blandad kompott från Bath, Stonehenge, Penzance m. fl. Men några ströbilder blir det nog säkert framöver också i andra inlägg då jag tog 458 bilder i England.

                       


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

21 maj 2013 19:39

Fantastiskt!

..men du vad föreställer bild 4?
Sedan gillar jag skyltarna i England som här nästsista bilden "The new Inn" Det ska liksom aldrig vara enkelt utan alltid luskar de ut något att tillföra i England.

Vi ska också glida iväg nu vartefter och mannen är hemma igen så han blev ju helt sjukskriven ytterligare en tid varför vi kan göra lite småetapper och känna oss för med husbilen. Vi har ju inte kommit iväg en enda gång ännu.

Hörs och ha det gott pågen!
/S

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Bara brittiskt

Bara brittiskt

30 januari 2014 13:11

Bild fyra är växthusen Eden Project i Cornwall. En av Englands största sevärdheter med egen djungel. Rekommenderas.

http://barabrittiskt.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se