Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 19 april 2013

”dom” ska väl ta seden dit de kommer.

Av Åke Johnson - 19 april 2013 10:07

Cirkus Omar går vidare. Eller varför inte cirkus Sosse?

Här har mitt parti verkligen trampat i klaveret, som det brukar heta. Hur det hela kommer att gå vet jag naturligtvis inte. Men den här situationen är inte bra för partiet.

Å det värsta av allt, det är med all sannolikhet partiets eget fel med dåliga rutiner och massmedias uppföljning.

Eftersom jag inte känner till detaljerna så kan jag inte heller kommentera i den så kallade sakfrågan. Jag liksom de flesta andra sitter på läktaren och ser på medan cirkusen kör vidare.


Jag kopplar dock hela denna historia till faktum av avsaknad av debatt om rasism och invandringsfrågor i stort.

Frågan är om vi Svenskar är rasister? Är vi för det mångkulturella samhället?

Finns självklart inget entydigt svar på på dessa två frågor. När hörde vi ett nyanserat samtal inom de politiska partierna om människor från annat land. Bortsett då från SD som inte har en nyanserad åsikt i frågan.


Yttrandefrihet och religionsfrihet har vi i vårt land. Några friheter som vi ska vara rädda om, men som också ställer krav. Vi kan inte säga att ”dom” ska väl ta seden dit de kommer. Ett uttryck som i vart fall jag är uppväxt med.


    


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

20 april 2013 11:13

*kluven* i frågan som har just grannar som tagit seden med sig till Sverige. Inte bara dem förstås men de är värst och inte speciellt uppskattade kan jag ju nämna så här....
Du skulle garanterat INTE stå ut en vecka med dem och vi har snart haft dem 6 - 7 år och verkar inte bli av med dem...hua!

Annars är det en sol idag av intresse men lite råkallt ännu. Bara 7,4°C i solen så det är ju inte så mycket.

Ha en toppendag trots allt elände runt omkring oss!
/S


http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se