Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 14 april 2013

Ja, det rör på sig över allt.

Av Åke Johnson - 14 april 2013 10:02

Solen! Efter en dimmig morgon så kommer hon, solen! För visst är solen en hon? Kan inte vara något annat, eller hur? Hen, vad är det för d..la påhitt. Undrar varför inte han och hon får vara för just vad det är.


I dag ska husbilen städas invändigt, sängar ska bäddas, vatten ska fyllas på och vatten och värmesystemen ska provköras. Husgeråd ska på plats o s v. Ett vårtecken om något om än tre veckor sent.


Engelsmännen är fenomenala på att göra deckare likaså Danskarna. Såg den unge Morse i går på SVT1. Ja dom kan dom, Engelsmännen. Å i kväll sista avsnittet av Danska Brottet. Den har jag tyvärr inte kunnat följa i alla de 10 avsnitten. Tyvärr är så många avsnitt för många för att kunna följa tycker jag. Det finns annat än TV också.

   

Så har Socialdemokraterna fått problem med Omar Mustafa. Läste i dag på DN på nätet att han lämnar alla uppdrag i partiet efter ett möte med S i Sthlm. Tro mig, det här kommer det att pratas om, var så säker.


Så är jag kallad till möte på Måndag kväll i vår Arbetarkommun för några akuta frågor på det lokala planet. Ja, det rör på sig över allt.


Trevlig Söndag.


  


 
 
Ingen bild

Gladan, du vet

14 april 2013 11:45

Jag såg också Young Morse, den var bra. :) Växlar mellan Lewis och Miss Fisher, dessutom. (Men var inte så hen-taskig, det är ett finskt låneord. Inget att vara rädd för. ;) Du är och förblir en påg, hela du.)

 
Lena

Lena

14 april 2013 15:56

Jag tänker på solen som "hon" ha ha.. ;)

Här är inte dags ännu för husbilen bara snö & slask, men snart! :))
Vår första tur går den 9 maj ner mot Österlen ;) vi har semester från 9-26 maj, & ska se "söder" som omväxling mot alla resor Norrut vi gjort ;)

Sol & moln om vartannat här, fast regn sägs väntas :(

Kram /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

16 april 2013 10:39

Skrattar gott när jag läser om din reaktion på "hen". Så urbota dumt och jag fortsätter att skriva så här ~h`n~ när jag inte vill eller vet könet på den som omnämns.
Jag brukar reta de unga som säger hen och då motsvarar jag alltid med -VA, vad sa du?
Jag vill låta så ovetandes som möjligt bara för att det är så tröttsamt för den som orkar fortsätta pränta in det löjligt nya könsordet. haha

Älskar engelska deckare och inget slår deras upplägg i serierna. Antar du också tittat på Morden i Midsommer också. Så underbar serie.

Ha det gott!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards