Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 25 februari 2013

Jag gissar dock att det kanske inte blir så lätt att övertyga alla

Av Åke Johnson - 25 februari 2013 10:06

Stefan Löfven var i Agenda i går.

Jag upplever att allt det han sa är i paritet med den åsikt som jag har.

Det ska bli mycket intressant att se om han/partistyrelsen får igenom sina förslag på den kommande kongressen. Jag gissar dock att det kanske inte blir så lätt att övertyga alla. Men å andra sidan är det så i ett politiskt parti.

Men hans ståndpunkt att se framåt är rätt. Man kan inte leva på gamla lagrar. Utvecklingen går framåt framåt, gu be vars.


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

25 februari 2013 14:05

Bara inte utvecklingen går för snabbt så man inte hinner med.
Ja fixa jobb nu också så är jag en som stegar med i tåget 1 maj. :)

Ha en toppendag pågen och hoppas du också skymtar solen!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
katsura

katsura

25 februari 2013 21:01

Utvecklingen mot vår går också framåt. Det gillar jag! Mildare väder i veckan - tjohooo!

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se