Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 23 februari 2013

Jag kom inte ihåg namnet i går.

Av Åke Johnson - 23 februari 2013 07:40

Det jättefina köpcentrum i Malmö som vi besökte i går medan hundarna klipptes hos uppfödaren i Trelleborg heter Emporia. Jag kom inte ihåg namnet i går.

Vi var där i ca en och en halv timme. Rekord för att vara mig. Måste dock medge att centrumet var fint. Med alla möjliga och omöjliga butiker av olika slag. Kan bara undra hur dom ska överleva. Det blir väl en vardag även för detta centrum. Nu, när det nyligt har öppnat så kommer väl folk av nyfikenhet, som vi till exempel.


Vi intog kaffe med god äggsmörgås på en av de otaliga matställen som fanns där. Inte så värst dyrt var det heller.

Brunchen tog vi lite senare på IKEA restaurangen. Centrumet låg inte så långt från IKEA så varför inte. Måste säga att maten var jättebra till det fashionabla priset av 168 kronor för två personer för varmrätt, dryck, smör, bröd och dessert med kaffe. Mätta och belåtna så släpade frun runt mig på IKEA. Hur f.n kan vissa ha detta som Söndagsnöje. Jo, det har jag hört, i alla fall.


När vi åter kom till Trelleborg för att hämta vovvarna så var dom som nya och jätteglada att få hoppa upp i bilen och åka hem. Borta bra men hemma bäst, skrek de i kör. Två ägare sträckte lite extra på sig och tyckte att dagen hade varit ganska kul trotts allt.  


Här en bild före klippet

 

Här efter.

 


Döm själva, men smaken är ju som baken, som bekant.


  


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

23 februari 2013 10:56

Vi har också fått ett gigantiskt köpcentrum i staden som egentligen är tillbyggt på det gamla. Det är så stort och det ekar när man travar runt där i alla gångar eftersom affärer kommer och går och antar att det beror på de svindyra hyrorna. De har redan lyckats ha två rån från en och samma guldsmedsaffär och förstår inte hur dumt de kunnat placera denna lokal i förhållande till gatan utanför. Nåja allt har ju sin glanstid så också detta stora centrum.

Vilken skillnad det blev på hundarna måste jag säga och de ser ut att må väl också. :)

Ha en härlig lördag önskar jag också!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se