Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

Äntligen Fredag.

Av Åke Johnson - 15 februari 2013 09:44

Ibland kör det ihop sig med mycket jobb och möten. Vissa veckor är värre än andra. Den gångna veckan var en sådan vecka där det ena avlöste det andra och vissa dagar önskade jag mig att jag kunnat dela mig. Men det går naturligtvis inte. Det kör ihop sig helt enkelt. Men en får inte klaga.


I veckan fick jag reda på att har jag en husvagn/husbil så får den inte stå uppställd på ”egen” tomt utan ett så kallat bygglov. (uppställd längre än 3 månader) Sån tur att jag har garage till husbilen.

Undrar hur den bestämmelsen efterlevs.


Vintern håller i sig. Å mera snö ska det tydligen bli. Hur var det nu, jo, gilla läget, du kan inte göra något åt saken ändå.

 

Bilden är från 2009 men skulle lika bra kunnat vara från i år.


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

15 februari 2013 11:22

...men vilka fina snödroppar. Här har vi vallar och snöhögar inne på gården så vad som sker under all snö är säkert bara vila än så länge. Trist att det inte tar slut med snöandet. Vill ha sommar NU!

Jasså en ny lag om detta. Vi kommer ju inte att ha vår bil ståendes hela året på uppfarten men säkerligen mer än 3 månader. Sedan ska den ut till en bonde som vi ska hyra billigt av. Måg och svägerska där vi haft den äldre husbilen ståendes kan inte ha den stå där längre så den här vintern står den utomhus och mannen fick bygga ett tak över den med presenning som täckande. Vill ha husbilen ståendes inne och resonerar som dig att man slipper ev. läckande lister och andra tråkigheter när de står ute. Så det är värt att lägga en slant på hyra under tak.

Trevlig helg pågen och hoppas du kan landa lite efter den hektiska veckan också. :)

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se