Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Liten men naggande god.

Av Åke Johnson - 28 september 2011 10:01

 

  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

28 september 2011 14:15

ÄNTLIGEN....så kom det då en bild.

Den ser jättefin ut och det är väl en sådan modell vi också har tittat på. (Uppbäddat i vagnen)
Jag har spånat på Adriatik medan mannen gillar Dethleffs. Vad har du för märke på din och HUR SER DEN UT INUTI???
Har ni bordet precis där man kliver in? Har ni TV och vart i så fall har du hängt upp den?

Ja jisses vad många frågor jag har men det blir ju lätt så innan man kommer till skott och får det här avklarat. Ligger den på 6 meter och kan du parkera på vanlig parkering? Vår är 5,95 (inklusive lådan bak) och den ställer vi precis överallt oavsett hur trångt det är. Så längre kommer vi inte att skaffa oss. Sedan ska det vara diesel säger mannen och förståligt.

Nåja smält du detta och kom tillbaka med bilder och svar. Är ju jättenyfiken på vad du tycker om ert boende och om det är något som är extra bra eller rent av dåligt.

Kramisar från Sanna/lanna hihi

p.s Ja jag ska komma ihåg nästa gång vi entrar Österlen och det lär nog inte bli så länge till *fniss*

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

29 september 2011 14:57

Nu fick jag så jag teg och du besvarade allt jag ville veta. Jag ser ju på husbilarna jag kikat på att de ser mer eller mindre likadana ut invändigt. Det är mest köket som ligger på ena eller andra sidan och då följer ju bäddarna och toan efter där.
Sv; "Uppbäddat i vagnen" menade jag färdig bädd att bara lägga sig på. Vi har ju i taket fram som måste hivas ner. Lite bökigt och speciellt när man ska bädda då det blir mycket krålande...hehe

Det blir nog en beg. nästa gång också och vi har satt ett pris som vi letar efter. Igår hittade jag en superfin bil som jag mailat om. Får se om den finns kvar och då det är lite att åka så måste man ju bestämma lite mer bl a. Det är det sämsta med att leta bil på egen hand. Helst skulle man ju bara åka in till närmaste husbilsaffär men de är hutlösa i sina priser.

Hoppas du tar vara på solen....för den lyser väl på dig?
Ha det bäst!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se