Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Vart tog solen vägen.

Av Åke Johnson - 17 april 2011 08:38

Jag är beroende av vädret. Vet att jag sagt det många gånger tidigare, men så är det verkligen. Ska jag vara ute och göra något så går det bra mycket bättre med fint soligt väder och det hade SMHI lovat inför helgen. Men prognosen slog inte in, kanske jag kan vara tacksam att det trotts allt inte regnar. Men sol sa dom och sol är det inte. Men dagen har ju bara börjat så det kan ändra på sig förstås.

Det var någon som sa till mig, ”varför ska du till England, där regnar det ganska mycket”. T o m några vänner känner till min egenhet, det här med vädret.


Den gången vi var i Bergen i Norge. Ner i receptionen och frågade om väderprognosen. Jag hör att du är från Sverige, sa hon. Det är bara Svenskar som frågar om vädret, sa hon. Så jag är nog inte ensam om min lilla egenhet. Hela vistelsen i Bergen regnade bort. Två dagar med ihållande regn. Synd på ett så underbart vackert landskap. Tänk så mycket vackrare det skulle ha varit om solen varit framme.


    

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

17 april 2011 13:47

Jag hatar verkligen regn förutom när alla kommit hem och det regnar så man tror taket ska komma ner. Då kan det vara mysigt men aldrig säger aldrig när jag ska gå ut.
Jo det regnade hela tiden vi ockdå var i Norge och är väl inget land att bevista sommartid. Det var dyrt dessutom och tråkiga vägtullar....bläää.

Ja snart ska ni iväg och missar den svenska våren men som så många andra år kan du den ju och ni får ta igen det väl hemkomna sedan.

Ha det bäst och om du undrar har jag snott solen...hihi

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

17 april 2011 22:10

"It always rains in England" sa en kusin (född i England) när jag och mina föräldrar besökte släkt för många år sedan. Har aldrig varit i Bergen men är det inte Europas regnigaste stad? Jag har alltid så långt jag kan minnas varit intresserad av väder och klimat.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

18 april 2011 14:40

Däckhotell låter ju toppenbra men du förstå, jag har en man som ska göra allt själv och är det sedan av snålhet eller att han bara tror sig kunna allt vet jag inte. Fast jag är så van och har alltid haft det så här....haha

Ha en härlig måndag!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

18 april 2011 14:40

Skickar över lite sol till dig då jag har så det räcker. Kom den fram? :))

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se