Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Den 6 December.

Av Åke Johnson - 6 december 2010 15:14

 

Äntligen, töväder. Låter kanske lite konstigt att jag skulle gilla just det med slask och blötsnö. Men hellre det än en massa snö. Mera snö önskas inte. Men med denna vädertyp så är även småvägarna farbara här. Det gjorde att jag kunde ta mig till bilföretaget i dag, bilen fått sin service som den ska ha, på Peugeot i Hammenhög.

Jag hade en tid hos dem för några dagar sedan som jag var tvungen att ändra på. Vägarna var oframkomliga. Men som sagt, i dag gick det.

Nu hoppas jag att denna vädertyp håller i sig så vi tar oss till Malmö på Onsdag kväll och Operaföreställningen av Madama Butterfly. Den har jag verkligen sett fram emot. Jag har läst om föreställningen i tidningen och det bådar gott inför Onsdagen.

        

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

6 december 2010 15:44

Ja jag ska hålla tummarna för er och att ni kommer dit och hem helskinnande.

Det låter som en saga coh ska bli skoj att höra dig recensera detta senare.

Nja tö....det väger att skotta och så ljust det är med snön i alla fall.

Ha det gott!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Mita

Mita

6 december 2010 21:48

Ohh, Madam Butterfly såg jag i Sankt Petersburg 1991, inget som föll mig i smaken!

http://rocotopeppers.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

7 december 2010 14:51

Du har glömt att skriva idag så jag vet varken om slungan vilar eller hur Hugo mår....? hihi
...äsch du kanske packar inför morgondagen? *fniss*

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se