Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Å regnet det bara öser ned.

Av Åke Johnson - 27 oktober 2010 17:35

I dag hade jag ärenden både i Simrishamn och i Malmö. Den ena på förmiddagen och den andra på eftermiddagen.

Jag upptäckte på båda resorna ett säkert hösttecken, fågelstreck söderut. De plogade sig fram med ganska tunga vingslag. Å jag tänkte med ens, alla jobbar och står i med något, t o m flyttfåglarna som nu har bråda dagar att ta sig söderut innan snön kanske kommer.

 

Förmiddagen hade jag ett möte i Simrishamn och eftermiddagsmöte i Malmö. Uppehållsväder i Simrishamn men ju närmare Malmö jag kom ju mer började det att regna. När mötet var slut så stod det som spön i backen ända hem. Alltså regn söder i från som så sakteliga sprider sig norr ut.

    

          ////


 
ANNONS
 
Oldmolly

Oldmolly

27 oktober 2010 17:48

Inte bara fåglarna som lngtar söderut, kan jag anförtro dig.

http://oldmolly.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Titti

28 oktober 2010 10:20

Ja tack tack, regnet kom hit lagom tills jag skulle gå en motionspromenad med hund & arbetskamrat...
Men inte hängde vi läpp för detta! Vi slog oss ner (inte hunden) vid mitt köksbord och myste med: GLÖGG!

Söderut drar även maken och jag i början av December. Vi har bokat en resa till Kap Verde. Ska bli mycket spännande!

 
Sanna

Sanna

28 oktober 2010 19:23

Det regnet har nått hit nu....
Vill du ha tillbaks det? *ler*

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se