Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Jag fick en Award för en tid sedan.

Av Åke Johnson - 15 februari 2010 13:36Jag fick en Award från Mita och tackar för den. Man ska ange 7 saker som Ni kanske inte visste om mig. (om ni nu vet något om mig, kan jag kanske undra, men än då...... )

Jag skall också skicka den vidare till 7 andra som jag tycker om.

Här är mina 7 :


  1. Jag gillar inte att flyga.

  2. Jag gillar inte fiskpinnar.

  3. Jag är ganska jämn i humöret.

  4. Jag har en stor portion tålamod.

  5. Jag är nykterist.

  6. Jag gillar inte vintern.

  7. Jag snarkar ibland, säger min fru.


Jag skickar denna vidare till, Anna 78, Magnus, Sanna, Glada Katarina, Eva, Skogshuldran och Elisannws tankehörna. 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

15 februari 2010 13:59

Jag ska alltså skriva 7 saker som du inte visste om mig i min blogg???
Okej då kommer det ett blogginlägg om detta lite senare. Ska fundera! hehe

På tal om dina så visste jag att du inte gillade att flyga, att du inte gillade vintern, att du var ganska så jämn i humöret (har misstänkt detta). De andra sakerna visste jag inte men som att snarka var ju inte en stor världshändelse men att du var nykterist visste jag inte och ger dig en eloge för det. Mannen min har också salat sig till dina vanor och mår jättebra. Jag mår också jättebra men dricker väldigt lite och mest för att det är gott att smutta på något sött då och då.
Fiskpinnarna kan jag förstå för det smakar ju inte fisk utan ströbröd...ha ha

Ha det gott pågen lilla eller är du stoooooor? :))

http://sancha.bloggagratis.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

15 februari 2010 16:46

Tack. Ska ta och fundera lite på vad jag skulle kunna ta med.

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

15 februari 2010 17:10

Man tackar och niger så fint i snön!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

15 februari 2010 17:44

Ganska jämn i humöret, allt är väl relativt =)

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

15 februari 2010 19:58

Nu har jag svarat på utmaningen *ler*

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se