Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Törnfåglarna.

Av Åke Johnson - 14 februari 2010 08:40

Är det någon som kommer ihåg Törnfåglarna ?


Fick den i brevlådan i veckan på DVD. Blir en nostalgitripp några vintriga kvällar framför TV.

Blir ett nytt möte med Richard Chamberlain som Fader Ralph och Rachel Ward som Maggie och inte att förglömma Christpher Plummer som Ärkebiskopen.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

14 februari 2010 12:15

Först fick jag boken av min man då jag låg nerbäddad och var sjuk av mannen min. Den var bara såååå himla bra. Sedan kom serien på TV och jag spelade in vartenda avsnitt och såg om det gång på gång. Det tog aldrig slut känslan av att se den för mycket. Serien har allt och den är minst lika bra som boken.
En dag skulle sonen ha ett band och tog mitt ovetandes om vad det innehöll och sedan sprack den det nöjet. Nu är det många år sedan jag sist såg den men nog skulle jag kunna se den igen. Så bra är den allt.

Ha en härlig TV stund framför dig nu!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

14 februari 2010 21:54

Ojoj, dessa australiensiska serier som vi fick några godbitar av i rutan, så himla bra de var!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

GladaKatarina

16 februari 2010 16:08

Superromantiska Gladan ääääääääääälskaaaaaar!!! Förbjuden kärlek, kan det bli bättre? ;-) Läste boken, som ju var väldigt djup och intressant!

Gud vad jag grät när Drogheda brann...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se