Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Blått leder.

Av Åke Johnson - 6 december 2009 08:36

När jag i dag ( 6/12-09) kollar min omröstning, så har 17,9% svarat på alternativet ”Inget”. Nu blir jag naturligtvis lite nyfiken. Undrar naturligtvis vad den siffran står för.


Röstar man inte alls ?

Röstar man på något annat parti som inte ingår i det blå eller röda lagen ?


Jag ska låta min omröstning vara kvar ett tag till så får jag se hur det artar sig. Du som möjligen inte lagt din röst ännu. Gör det !


Blått leder klart just nu och kanske det så kommer att förbli.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

6 december 2009 17:47

Det finns väl en och annan soffliggare här då! *hehe*

http://sancha.bloggagratis.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

6 december 2009 18:36

Tycker personligen att detta med att rösta inte är helt lätt. Det känns lite som att man vill rösta på "det som är närmast ens hjärta och känns minst tokigt". Nästa år är det ju dax igen. Men jag har hittills alltid röstat och det skulle nog inte kännas riktigt bra om jag inte röstade eller röstade blankt. Så jag hoppas att våra politiker kommer att bli mer klara med sina budskap så att vi röstare inte "drabbas av total förvirring och stillestånd"!!

http://elisannw.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se