Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Klockan, skiten och regnet.

Av Åke Johnson - 25 oktober 2009 10:41


-Men jösses då, sa jag och petade lite försiktigt på frun, klockan är ju kvart över nio. Att inte Hugo har sagt något. Inte ett pip ängång.

Vi hade naturligtvis glömt att ställa om klockorna. Inte för vi brukar ställa om dom miss i nassen utan innan vi går till sängs. Men detta hade vi glömt i går kväll. Första gången det här har hänt sedan sommar och vintertid infördes. Men, nån gång skall vara den första. Åldertecken ? , kanske, jag vet inte, men va f.n ingen stor skada skedd.


Vi var nog inte ensamma som glömt det här med klockan. Morgonpromenaden med Hugo gav vid handen att fler än vi missat. Några stod och kände på dörren på ICA och gick snabbt därifrån som ett tecken på att de glömt att ställa om tiden.


I dag blir det en sån här innersittardag. Det behöver inte bli så tråkigt för det. Finns alltid något att pyssla med. Varför sitta inne ? Det fullkomligt vräker ner regn. Inte ens hunden går ut frivilligt. Men han måste ju ut.

Märkligt ändå när det vräker ned så ini bomben, så måste det nosas och välja plats för vad han skall göra så det blir på rätt plats. Nä, lägga skiten på fel plats p g a vädret är det inte tal om. Det är bara att hänga med och det hjälper inte att stressa på men ord som, "skynda dig nu", du märker väl att det vräker ned, för f.n Då tittar han på mig som om jag inte begrep bättre. Det är tydligen mycket viktigt vilken plats han ska välja. Men så är det ju i hundvärlden.



 
 
Sanna

Sanna

25 oktober 2009 11:37

Håller med att det är "innesittar" äder idag. Fast har man hund finns det ju inget sådant.
Har du också fått reklam här och kikar upp på den banners som trängt sig in här. Vi har ju en gratis bloggsida så vore jag dig skulle jag meila Fredrik och fråga varför den ligger där. För det är väl inget du vill ha antar jag!

Trevlig dag och hoppas du kommer ut lite och att det blir uppehåll då.

Krama Hugo pojken från mig!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

25 oktober 2009 12:38

Katten Skorpan och husets hund, Daisy, samarbetade just vid bänken i köket. Katten hoppade upp och snodde en korv, som hon sedan tappade ner på golvet... Hunden är nu anklagad för att ha skickat upp katten på tjuvrunda. Hon ser väldigt belåten ut, skäms inte ett dugg! Katten däremot blev lång om nosen, för hon blev ju utan byte.
Får nog dra på regnstället sen och gå en l å n g runda för att stävja sysslolösheten!
Ha en bra söndag anyway!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards