Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Kul med spårvagn.

Av Åke Johnson - 28 maj 2009 19:23

Jag uppskattar verkligen det så kallade campinglivet.

Nu har jag bott i husvagnen en vecka. Såg en tidning som heter ”Ett friare liv”. Jovisst, den handlade om camping, husvagn och  husbil. Nog är tillvaron friare allt, med husvagnen.


Nåväl nu är jag i Göteborg. Resan från Närke gick bra. Blåsigt i dag med och regnskurar. Men Götet bjuder på sol. Härligt.

I morgon blir det spårvagn. Ett måste när man är i Göteborg, tycker jag. Turist som jag är, vill man ju se lite av stan även om jag varit här många ggr. Men som allt annat förändras även den här staden.

Ett besök på Botaniska Trädgården är ett annat måste.


Vi tog in på Lisebergsbyn Kärralund. En jättefin anläggning för husbils och husvagnsfolk. De har också hotell, vandrarhem och stugor.

Men det blir allt dyrare för varje år. Eller som en granne sa på campingen, snart kommer det upp i rätt pris. Ja, man kan tolka det som man vill.


I morgon tar vi spårvagnen. 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

28 maj 2009 21:09

Det låter som ni har kul på er mini-semester.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kurt

28 maj 2009 22:24

Ursäkta, jag undrar hur jag ska svara på den frågeställning som du har till höger. Jag badar aldrig i havet men jag har badat i en sjö i Sverige innan pingst. Det går bara att svara på ett alternativ.

 
Ingen bild

Skånepågen

28 maj 2009 22:28

Bäste Kurt.
Svara som Du tycker verkar bäst för Dig.
Vänligen
Skånepågen.

 
Sanna

Sanna

28 maj 2009 22:36

Glöm inte picknicken till spårvagnen så ni kan åka runt ...runt i hela götet. Tänk vad mycket ni kommer att få se från fönstrena också. hihi

Jo jag har varit i Gtb rätt många ggr och sett det mesta och det är en fantastisk stad på sommaren tycker jag.

Hoppas det fina vädret kommer nu också så att ni kan ta ett dopp i böljan det blå. Ja för du badar väl i alla fall utomhus efter pingsten? :))

Gissar, var det blå spårvagnar i Gtb?

Ha det gott!

http://sancha

 
Eva

Eva

28 maj 2009 22:55

Jag vågar knappt tala om, men jag har aldrig varit i Göteborg :(. Skäms nästan, men mina föräldrar var aldrig på semester när jag var liten och sen när jag blev vuxen så har det helt enkelt inte blivit av. Jag är ingen campingmänniska, vare sig med husvagn eller annat, Vi har ju stugan på landet :). Men visst är det många ställen i Sverige jag skulle vilja se.

Håller med dig, det är alltid kul med nya prylar. Allra helst datorer och mobiler ;).
Ha det så bra nu och hoppas solen skiner på er i morgon som dom lovat.

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

29 maj 2009 09:18

Spårvagn! :-D Låter jättemysigt, alltihop! Ni har det bra, ni! Fortsätt med det. :-)

http://gladakatarina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se