Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Det blåser i Närkeskogen.

Av Åke Johnson - 27 maj 2009 20:12


Sitter nu i husvagnens lugna vrå. En dag av åter lite måfåkörning på småvägar.

På en av vägarna kom vi till en liten plats i en glänta i skogen där någon hade gjort av stora stubbar flera stolar och en ännu större talarstol.

Måste vara trollens plenisal, tänkte jag. En liten källa fanns också vid platsen.

Ingen förklaring i form av någon skylt fanns att läsa så fantasin fick full svängrum.


Blåsten har varit mycket kraftig här i dag. Hörde på lokalradion om nedfallna träd i Örebrotrakten. Förvånar mig inte så som det blåste. Bara några kortare promenader blev det i dag. Men regnet uteblev. Kanske kommer till natten.


I morgon går karavanen till Göteborg. Vi får se hur länge vi stannar i rikets andra stad. Lite beror på vädret förstås. Men det lovas bra väder till helgen.


Nu är det dax för lite praktiska saker med vatten och avlopp innan sängen kommer att intas.


Tack Närke för fina dagar. Vi kommer gärna igen.

 
ANNONS
 
Oskar

Oskar

27 maj 2009 21:04

Hej Åke (skånepågen)! jasså ni är ute på en lillsemester. Det gör ni rätt i. Jag skulle också vilja åka ut sådär. Har ingen bil för tillfället men det kommer väl tid för det också. Jag har blivit skåning nu på heltid. har bott här i snart 10 månader. Jag trivs faktisk här nära kusten och med alla skåningar. Får se när jag går på min första fotbolls match. Naturligvis så hejar jag ju på HIF då. Va kul att du kommer in på min blogg lite då och då. Det uppskattar jag.

Hoppas vi hörs snart igen. Ha en go fortsatt semester.
mvh
oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
Oskar

Oskar

27 maj 2009 21:08

Jag lägger gärna till dig som vän om det är okey?

/oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

27 maj 2009 22:58

Ja blås inte bort nu under er upptäcksfärd.

Göteborg är ju en härlig stad och har den som en av mina favoriter faktiskt.

Vad märkligt det du berättade om stolarna. Fast det finns ju så mycket människor som testar på det mesta med motorsågar ex. Kanske en sådan Jeppe som varit framme och gör enkel reklam utan namn. Du fotade väl? (Vet att jag tjatar men vill se). hihi.

Ha det gott nu och sov gott!

http://sancha

 
Mita

Mita

28 maj 2009 11:46

Vad mysigt att åka runt på en minisemester med vagnen.
Trägårdsarbetet är verkligen en kär vän för själen, jag går in i total meditation när jag rensar ogräs.

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

28 maj 2009 15:55

Vilket underbart ställe! Jättarnas Sal! :-D

Det stormar på rejält i Ystad idag och vi fick en hagelskur för en timme sedan. :-/

http://gladakatarina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se