Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Solen lyser ................

Av Åke Johnson - 15 februari 2009 10:44


över den vittäckta landskapet.

Tänk ändå att få glädjas i det lilla.

Minusgrader, dagsmeja, plusgrader mot väggen i lä.

Tack gode Gud att jag kan uppleva detta.

Det är inte alla förunnat att kunna uppleva.

Det är inte alla förunnat kunna se.

Det är inte alla förunnat att kunna höra.

Det är inte alla förunnat att kunna känna.

Jag är tacksam över att få ta del av livet.

Detta är inte så självklart.

Hoppas att jag fortsättningsvis har förmågan att vara tacksam över det lilla som det stora.

Att solen skall lysa på alla människor och att människan skall ägna en tanke av tacksamhet.

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

15 februari 2009 11:31

Har du blivit poet nu också?

http://mj.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

15 februari 2009 17:32


Jag vet att jag upprepar mig. Men Åke, jag håller med dig. Mycket vackert skrivet!

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

15 februari 2009 18:15

Jag förstår inte vad jag gör för fel. Kommenterade tidigare idag och trodde du hade spärren på. Ser nu att ännu en bloggkommentar tillkommit så min måste ga fallit bort. Underligt detta. Nu skriver jag om igen och tror mig ha skrivit detta!

Poet eller inte så är det en lycka och en stor glädje att få kunna se det som är gratis. Att glädjas inför så lite som det faktiskt är att bara gå ut i naturen och beskåda hur allt det lever/förändras. Det en en gåva. Naturens gåva till oss.

Nej jag har inte lagt ut bilder än från kameran. Beror på att en kabel inte stämmer till data. Ska be sonen kika på detta när han är hemma nu i denna vecka som kommer. Jag kan fota men inte få in dem i data. Ha det gott.

http://sancha

 
Sanna

Sanna

16 februari 2009 15:57

Inget nytt under solen idag? :)

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se